Städ och flytt

Här hittar du de bästa tipsen!


Vad kan städföretag hjälpa dig med?

Hemstädning, veckostädning, storstädning... Städföretagen kan hjälpa dig med allt möjligt!

Hemstädning och veckostädning

Hemstädning kan vara ett sätt att bli av med vardagsstressen. Vill du ha hjälp med hemstädning kan du även välja att få veckovis städhjälp, eller månadsstädning. Det lättaste för dig är att ta kontakt med städföretaget och sedan diskutera fram en lösning som passar dig bäst!

Storstädning

En storstädning kan vara passande innan något speciellt, eller när du bara känner att det är dags att göra en totalstädning. Om vardssysslorna tar mycket tid (vilket de alltid gör...) så brukar det knappast finnas tid för en storstädning. Och vi på socialmediafinder.se vill ändå tipsa dig om minst en storstädning per år för att säkerställa livslängden på dina saker och för din bästa trivsel i hemmet!

Men som tur är finns det städföretag som kan hjälpa dig med en storstädning. Skillnaden på en storstädning coh en vanlig veckostädning är antalet timmar som företaget lägger på städningen. Om företaget spenderar mellan 4-6h i en vanlig städning, kanske tiden ökar till 8-10h för en djupare städning.

Trappstädning

Trapphus behöver också städning - och det ger ett första bra och stärker trivseln för dina hyresgäster.

Butiksstädning

Butiksstädning inom detaljhandel/dagligvaruhandel är otroligt viktig för kundnöjdhet. Att det är rent och fräscht är A och O och en otroligt viktig konkurrensfördel.

Kontorsstädning

En bra trivsel är viktigt på företaget - vilket antagligen gynnar dess kunder.

Flyttstädning

När du ska flytta kan du anlita ett flyttstädningsföretag som sköter städningen åt dig. Det är inte alltid jätteeffektivt att spendera all tid i sitt förra hem för att städa, istället för att vara i det nya och plocka. Så se till att få den hjälp du behöver!