Att flytta anses enligt många vara ett stressfullt projekt där det finns mycket att tänka på och många saker man behöver ha koll på. Slipp stressen med hjälp av flyttstädning!

Har du planer på att flytta ut ur din nuvarande bostad i huvudstaden? Spara både tid och kraft samt slipp stök, smuts och damm genom att anlita en städfirma för flyttstädning i Stockholm.

För att du ska ha möjlighet att åtnjuta absolut bästa resultat av flyttstädningen har vi här samlat både tips och den mest väsentliga informationen så du kan ha full kontroll.

 

Vad ingår i flyttstädning?

Det som skiljer flyttstädning från vanlig storstädning är att precis alla ytor ska vara rena. Det innebär att damm och smuts ska vara bortstädat inuti, ovanpå, bakom och under samtliga ytor i din bostad. För att städbolagen ska lyckas med flyttstädningen erbjuder de följande:

 • Dammtorkning, dammsugning och våttorkning av golv i samtliga rum.
 • Rengöring av dörrar, fönster, lister, element och andra naturliga delar av bostäder.
 • In- och utvändig rengöring av garderober.
 • Rengöring och avfrostning av kök och köksvaror.
 • Rengöring av all tänkbar sanitet vad gäller badrum.
 • Städning och rengöring av uteplats/terrass/balkong.

Informationen ovan är vad som är standard att ingå i flyttstädning. I ditt avtal med städbolag inför flyttstädning är det viktigt att du kontrollerar vad som ingår för deras flyttstädning i Stockholm.

 

Flyttstädning Stockholm – rekommendation

Letar du efter bästa flyttstädning i Stockholm? Här nedan listar vi på Socialmediafinder.se städbolag för flyttstädning i Stockholm.

Julias Städservice - Här får ni professionell hjälp med er flyttstädning i Stockholm där deras tjänster inberäknar alla ovan nämnda punkter samtidigt som du kan vara säker på följande:

 • Mäklarsamfundets rekommendationer följs.
 • Inga dolda avgifter förekommer.
 • Tre dagars ”nöjd-kund-garanti”.
 • Städmaterial och fönsterputsning ingår i priset.
 • Innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Kontakt

info@juliasstadservice.se

08-224091

 

SOL.se - Hos SOL Facility Services kan du få hjälp med flyttstädning i Stockholm med omnejd - oberoende av storleken på din bostad. Boka flyttstädning av SOL som inte bara har lång erfarenhet i branschen, utan även erbjud förstklassig service och flexibla städtjänster. Besök deras hemsida eller ring dem för att boka flyttstädning i Stockholm idag!

Kontakt

08-429 90 40

 

Vad kostar flyttstädning?

Kostnaden för flyttstädning varierar beroende på vilket städbolag du vänder dig till och hur stor din bostad är som ska flyttstädas. Man brukar i runda slängar hamna på en kostnad mellan 1500-3000 kronor efter RUT-avdrag. För att ge ytterligare ett kostnadsestimat brukar man kunna räkna på att flyttstädning kostar ca 25-40 kronor per m² - Något som varierar mellan olika städbolag.

 

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Tidsuppskattningen för en flyttstädning varierar kraftigt och är främst beroende på storleken av din bostad och vad som avtalats ska ingå i flyttstädningen. När du har kommit i kontakt med önskat städbolag och delat med dig av uppgifter om din bostad och önskemål vad gäller flyttstädningen så kommer du att få ett tidsestimat så att du har koll på hur lång tid din flyttstädning tar.

 

Jämför flyttstädning i Stockholm

Vill du utforska fler städbolag och möjligheter till flyttstädning i Stockholm? Jämför städbolag för flyttstäd i Stockholm genom Reco.se. Lyssna till folkets röster och recensioner för att ta dig fram till den städfirma som faller dig bäst i smaken. Här kan du dessutom begära en offert direkt. Supersmidigt om du i din jämförelse främst är på jakt efter billig flyttstädning i Stockholm.

 

RUT-avdrag för flyttstäd

Har du fått hjälp med flyttstädning i Stockholm? Missa då inte möjligheten att ansöka om RUT-avdrag för att ta del av ett skatteavdrag på 50 % av de städtjänster som utförts. För att vara berättigad RUT-avdrag krävs det att en rad olika regler och villkor uppfylls.

Läs mer om dessa reglar och villkor på Rutavdrag.se för att ta reda på om din flyttstädning i Stockholm är godkänd för att du ska berättigas RUT-avdrag.