Företagsstäd Stockholm – 5 tips

Att hålla rent på kontor och andra arbetsplatser är av största vikt, för de anställdas hälsa och trivsel, för besökande kunder, och för att locka nya medarbetare. För att slippa tänka på att lösa städningen internt och för att garantera att bra resultat, finns många städfirmor som kan hjälpa er med företagsstäd i Stockholm.

Vi listar här 5 av våra personliga favoriter, som erbjuder företags- och kontorsstädning i Stockholm av hög kvalitet, till bra priser, och med bra villkor. Läs mer och jämför själv hos respektive städfirma!

1. Stockholms Städsystem

Stockholms Städsystem AB har sedan 1968 specialiserat sig på just företagsstädning i Stockholm, och man har lång erfarenhet av att städa på små och stora företag av alla sorter. Hos Städsystem får du företagsstäd av hög kvalitet och skräddarsydda lösningar för er arbetsplats, oavsett om det rör sig om industrilokaler, skolor eller kontorslandskap.

Kontorsstäd hos Städsystem

Självklart är kontorsstädning en stor del av uppdragen hos en städfirma som detta. Med Städsystems kontorsstädning i Stockholm vet du att du får specialister på området, med stor kunskap om alla typer av kontorslokaler. Här tar man hänsyn till varje kunds önskemål och behov och ser till att resultatet gör alla anställda nöjda.

 • Auktoriserat av Almega
 • Lång erfarenhet och stor kunskap
 • Miljöcertifierade enligt ISO 14001

2. Julias städservice

Julias städservice i Stockholm är en familjeägd städfirma som erbjuder både hemstäd och företagsstädning i Stockholm. Har du ett litet eller medelstort företag och vill ha lokalvård till tydliga priser och städgaranti kan vi rekommendera Julias städservice. Ett miljöfokuserat städbolag med välutbildad personal.

Kontorsstädning från Julias Städservice

Städning på kontor har särskilda krav, och en kontorslokal behöver ständigt vara ren och fräsch. Hos Julias städservice får du kontorsstädning i Stockholm med skräddarsydda lösningar för ert kontor, och fasta priser utan dolda avgifter. Här kan du även köpa till rengöringsprodukter och dammsugare, så att det alltid finns tillgängligt på kontoret.

 • Fasta priser utan tillägg
 • Städgaranti för nöjda kunder
 • Certifierade och Reco-rekommenderade

3. 50-femme

Om du är mån om att anlita ett städföretag som värnar om sina anställda är 50-femme ett säkert val för din kontorsstädning i Stockholm. Företaget vill ”städa upp i en smutsig bransch”, och erbjuder både schyssta villkor och en högkvalitativ städning. Här får du fasta och genomskinliga priser och skräddarsydda städlösningar för ert kontor och företag. Kontakta 50-femme idag för en gratis offert!

 • Bra arbetsvillkor och lika löner
 • Finns i Göteborg och Stockholm
 • Transparenta priser utan extra avgifter

4. Rentidag

Rentidag har utfört företagsstädning i Stockholm sedan 2010. Här städar man på arbetsplatser oavsett storlek, och erbjuder extratjänster som att hjälpa till med inköp av förbrukningsmaterial. Rentidag har städare med kompetens inom professionell golvvård, och erbjuder även trappstädning och andra närliggande tjänster. Kontakta Rentidag för ett förutsättningslöst möte!

 • Kollektivavtal
 • Inga långa kontrakt
 • Miljö- och kvalitetscertifierade

Andra städtjänster i Stockholm

Hittar du inte vad du letar efter? Vi skriver även om tips och råd för dig som ska flyttstäda i Stockholm. Läs allt om vad du bör tänka på och var du kan jämföra städfirmor i huvudstaden. Flera av städbolagen vi tipsar om ovan utför även hemstädning i Stockholm – få fler tips och råd om dessa på vår sida om hemstädning.