Städ och flytt

Här hittar du de bästa tipsen!


Priset viktigt!

Det finns några olika faktorer man borde kolla efter innan man anlitar en städ- eller flyttfirma:

  1. Priset
  2. Tiden
  3. Erfarenhet
  4. Rekommendationer

Priset

Priset varierar kraftigt mellan olika aktörer men låt inte er luras av priset, det är lika viktigt att arbetet blir väl utfört så var allt skeptisk om priset skulle vara för bra, det kan sluta med att jobbet blev så pass dåligt att en ny firma måste göra om jobbet igen. Vilket kan blir mycket kostsamt för en kund. Titta även efter rutavdrag när ni ska anlita städhjälp tyvärr gäller inte rutavdrag på flytthjälp.

Tiden

Låt företaget ta en extra timme för göra ett bra jobb istället för låta företaget stressa med jobbet vilket kommer ge er sämre resultat.Vi rekommenderar att använda flyttfirmor/städfirmor som tar betalt per timme så ni vet att företaget inte kommer stressa med jobbet. Givetvis gäller de hålla ett öga på firman så de jobbar effektivt.

Erfarenhet

Idag dyker det upp nya aktörer på marknaden hela tiden, använd er av en flyttfirma eller städfirma som har varit i branschen länge, de vet hur jobben utförs och gör ofta mindre misstag. Kolla upp bolagen innan ni anlitar dem, kolla på allabolag.se när bolaget starta, nya bolag är inte så pålitliga som äldre bolag.

Rekommendationer

Använd er av en flyttfirma eller städfirma som ni fått rekommendationer av, är en kund nöjd innan betyder ofta att ni även kommer bli nöjda med företaget. Lita in på rekommendatioerna som finns på internet ofta påverka företaget själva dessa inlägg. Hör runt med vänner och bekanta som precis anlitat en städfirma eller flyttfirma och låt de berätta om sina erfarenhet.

För många människor kan det var allergiframkallande att låta en flyttfirma flytta alla ens dyrbara möbler, säg då till att ni går genom alla dessa punken för välja rätt firma. Det viktigaste är att ni känner er trygga av företaget ni har valt. Vi kommer i senare inlägg rekommendera olika flyttfirmor och städfirmor på denna sidan.